Biotrans
  • Kezdőlap
  • Szolgáltatások
    • Ételhulladék begyűjtés
    • Használt sütőolaj begyűjtés
    • Lejárt szavatosságú élelmiszer
  • “CseppetSem!”
    • Gyűjtőpontok
  • Rólunk, kapcsolat
  • Pályázat
  • Adatvédelem
  • English version
  • Keresés
  • Menu

Nyíregyháza

2021-06-15/in Gyűjtőpontok /by dr. Rádó Zsófia

teszt

Tags: 4400
Bejegyzés megosztása
  • Megosztás Facebook
  • Megosztás Twitter
  • Megosztás Google+on
  • Megosztás Pinterest
  • Megosztás Linkedin
  • Megosztás Tumblr
  • Megosztás Vk
  • Megosztás Reddit
  • Megosztás emailben
https://biotrans.hu/wp-content/uploads/biotrans_logo.png 0 0 dr. Rádó Zsófia https://biotrans.hu/wp-content/uploads/biotrans_logo.png dr. Rádó Zsófia2021-06-15 17:27:062021-06-15 17:41:12Nyíregyháza

Lapok

  • “CseppetSem!”
  • “CseppetSem!” – backup
  • Adatvédelem
  • Ételhulladék begyűjtés
  • Gyűjtőpontok
  • Használt sütőolaj begyűjtés
  • Kezdőlap
  • Lejárt szavatosságú élelmiszer begyűjtése
  • Pályázat
  • Rólunk, kapcsolat

Kategóriák

  • Egyéb
  • Gyűjtőpontok

Archívum

  • 2021 június
  • 2019 január
  • 2018 november
  • 2018 szeptember

Navigáció

  • Kezdőlap
  • Szolgáltatások
    • Ételhulladék begyűjtés
    • Használt sütőolaj begyűjtés
    • Lejárt szavatosságú élelmiszer
  • “CseppetSem!”
    • Gyűjtőpontok
  • Rólunk, kapcsolat
  • Pályázat
  • Adatvédelem
  • English version

Read in English!

Our webpage can be read in English.
Click on the flag or click here!

Engedélyek

– KÜJ szám: 102437407
– KTJ szám: 102496003
– Állategészségügyi engedélyszám: PEI/001/1196-4/2015
– Hulladékgazdálkodási engedély: 14/3874-9/2014
– Hulladékgyűjtési és előkezelési engedély: KTF:42887-17/2014

Kapcsolati infó

Biotrans Kft.
1755 Budapest, Pf. 6.
Telefon: +36 20 571-3105
E-mail: info@biotrans.hu

Székhely:
2045 Törökbálint, külterület 0152/12
Adószám: 13834739-2-13
Telefon: +36 20 571-3105
E-mail: info@biotrans.hu

Alphadesign - 2018
  • Kezdőlap
  • Adatvédelem
  • Rólunk, kapcsolat
  • English version
Meddig lesz bioüzemanyag pálmaolajból?
Scroll to top