Partner tájékoztató | MOHU Mol regisztráció és megrendelés leadása

A magyar állam a 100 százalékos Mol-tulajdonban lévő MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. részére koncesszióba adta a hulladékgazdálkodás egyes részterületeit 2023. július 01-től 35 évre,  amely érinti a használt sütőolaj begyűjtést is.

Ez azt jelenti, hogy partnereinknek szerződést kell kötnie a MOHU Mol Zrt.-vel a szolgáltatásra 2023. július 01-től a www.mohu.hu portálon keresztül.

Kérjük fokozottan figyeljen arra, hogy szállítóként a Biotrans Kft-t jelölje meg, mert a szolgáltatás zavartalansága csak ebben az esetben biztosítható.

Tájékoztató

A tájékoztató igyekszik minden lényeges lépést bemutatni, főbb pontok:

  • Szerződéskötési folyamat elindítása
  • Szerződéskötésben érintett telephelyek kiválasztása
  • Szerződés űrlap adatainak kitöltése (Telephely specifikus alapadatok, Elszállítandó hulladék jellemzőinek megadása, Elszállításban érintett hulladéktárolók jellemzőinek megadása, Elszállítás egyéb részleteinek megadása és alvállalkozó kiválasztása)
  • Szerződés űrlap kitöltésének megszakítása Szerződés tételek benyújtása
  • Szerződés megkötése
  • Megkötött szerződés elérése

Letölthető az alábbi linkről.

Megrendelés

A szerződés megkötése után a felületen keresztül kell a szállításra a megrendelést is leadni, a szerződés megkötése önmagában nem elegendő! Ehhez válassza a partnerportál hulladékszállítás menüjét, ott a telephely kiválasztása után meg kell adni az elszállítás gyakoriságát (eseti vagy rendszeres) majd a további adatok között meg kell adni a edényszámot és a kívánt dátumot. A megrendelés összesítésben ha az adatok rendben vannak, akkor a véglegesítés és rendelés leadása gomb megnyomásával kell a rendszerben feladni a rendelést. Csak így kap megrendelési számot a megrendelés, és mi csak ennek a számnak a birtokában tudjuk elszállítani Öntől a hulladékot!

Kapcsolat

Amennyiben a változással kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne, úgy készséggel állunk rendelkezésére az info@biotrans.hu email címen és a +36 20 571 3105, +36 20 507 9776, illetve a +36 20 583 66 25 telefonszámokon, valamint az alábbi űrlap kitöltésével:

Küldje el kérdését, véleményét!

Személyes adatok védelme

10 + 3 =

Minőség- és környezetpolitika

Visszaélés-bejelentés

“A 2023.évi XXV. törvényben –“Panasztörvény”- előírt kötelezettségünknek az alábbi link segítségével teszünk eleget.

Visszaélés-bejelentés szabályzatunk.

Kapcsolat info

Biotrans Kft.
Telefon: +36 20 571-3105
E-mail: info@biotrans.hu

Székhely:
2045 Törökbálint, külterület 0152/12
Adószám: 13834739-2-13
Telefon: +36 20 571-3105
E-mail: info@biotrans.hu