Partner tájékoztató | MOHU Mol regisztráció

A magyar állam a 100 százalékos Mol-tulajdonban lévő MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. részére koncesszióba adta a hulladékgazdálkodás egyes részterületeit 2023. július 01-től 35 évre,  amely érinti a használt sütőolaj begyűjtést is.

Ez azt jelenti, hogy partnereinknek szerződést kell kötnie a MOHU Mol Zrt.-vel a szolgáltatásra 2023. július 01-től a www.mohu.hu portálon keresztül.

Regisztráció, szerződéskötés

A szolgáltatást továbbra is cégünk biztosítja, de a hulladéktermelőnek a MOHU Mol Zrt-vel kell szerződésben állnia.

Ezért partnereinknek regisztrálnia kell a mohu portálon, ehhez szeretnénk segítséget nyújtani lépésről-lépésre abban, hogyan tudja a szerződést a partnerportálon keresztül megkötni.

Kérjük fokozottan figyeljen arra, hogy szállítóként a Biotrans Kft-t jelölje meg, mert a szolgáltatás zavartalansága csak ebben az esetben biztosítható.

Határidő

A regisztrációt 2023. április 30-ig kell elvégeznie annak, aki 2023. július 01 napjától szeretne hulladékot szállíttatni, így kérjük figyeljen a szűkös határidőre is!

Tájékoztató

A tájékoztató igyekszik minden lényeges lépést bemutatni, főbb pontok:

  • Szerződéskötési folyamat elindítása
  • Szerződéskötésben érintett telephelyek kiválasztása
  • Szerződés űrlap adatainak kitöltése (Telephely specifikus alapadatok, Elszállítandó hulladék jellemzőinek megadása, Elszállításban érintett hulladéktárolók jellemzőinek megadása, Elszállítás egyéb részleteinek megadása és alvállalkozó kiválasztása)
  • Szerződés űrlap kitöltésének megszakítása Szerződés tételek benyújtása
  • Szerződés megkötése
  • Megkötött szerződés elérése

Letölthető az alábbi linkről.

Kapcsolat

Amennyiben a változással kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne, úgy készséggel állunk rendelkezésére az info@biotrans.hu email címen és a +36 20 571 3105, +36 20 507 9776, illetve a +36 20 583 66 25 telefonszámokon, valamint az alábbi űrlap kitöltésével:

    Valamennyi mező megadása kötelező.